Cara Mengetas Jika Dalam Tubuh Kita Ada Jin Menganggu

INFO MENAFAAT : Inilah Cara Mengetas Jika Dalam Tubuh Kita Ada Jin Yang Menganggu | Mungkin Kita Pernah mengalami Perasaan ganjil di mana kadang-kadang Kita Melihat Seperti Ada bayangan orang di tengah malam.

Suara ganjil memanggil Kita kompilasi Sedang Sendiri. Bunyi-bunyi pelik dan seumpamanya. Hal Seperti ITU Mungkin saja Terjadi kerana adanya mahluk Allah lain disekitar Kita ..

TIDAK dapat dinafikan bahawa didunia ini kepada Kita Hidup bercampur baur dengan makhluk Allah lain yang tidak boleh Kita lihat iaitu Golongan Jin.

Kadangkala IA Tinggal bersama dirumah Kita, TIDAK Masalah kalau IA TIDAK Mengganggu Kehidupan Kita. Namun adakalanya IA Tinggal sesama sendiri dalam Tubuh Kita, sudah tentu ini kepada boleh menimbulkan Gangguan Pada Kehidupan Kita.

Jin Yang menetap sesama sendiri dalam Tubuh seseorang boleh menimbulkan Gangguan Serius Seperti rasa sakit-komen pada bahagian Mayat yang Tidak dapat dikesan Secara Perubatan.

Sering Bermimpi Buruk, Mendengar bisikan bisikan yang menyuruh Pendapat melakukan Sesuatu. Kadangkala Mudah Emosi dan marah TIDAK menentu, malas beribadah dan solat mengerjakan.

Sukar Mendapat jodoh, selalu bernasib sial dan lain Sebagainya. Perlu Sekali Bagi Kita Untuk mengesan sama ada ditubuh Kita Ada makhluk jin yang menumpang Atau TIDAK.

Mari Kita cuba untuk mengesannya:

Langkah 1
Rakaman Dengar rukyah SYARIAH yang dimuat turun Cahaya Islam.net berikut ini Hingga Tamat (20 minit) MENGGUNAKAN kelantangan fon kepala DENGAN Yang Kuat.

Ayat Yang Dibaca Pada Rakaman INI ADALAH surat Al Fatihah, Surat Al Baqarah ayat 1-5, dan surat Al Baqarah ayat 102 yang diulang semula.

Langkah 2
Pejamkan mata dan jangan ikut bacaan ayat-ayat ini kepada Baik dimulut Atau Dihati.

Langkah 3
Perhatikan Setelah Selesai … Jika anda batuk, berpeluh-peluh, Terasa mual, Jantung berdegup kencang, Terasa berdebar-debar, ada benda Bergerak-gerak di Bawah kulit, sendawa, mengantuk,

Jauhkan dan menguap, maka boleh membebaskan dipastikan Ada jin Yang berdiam anda ditubuh.

Carilah ustaz Atau Tempat rukyah syariah yang boleh membebaskan Membantu membersihkan jin tersebut dari Tubuh anda. Boleh juga anda Lakukan DENGAN rukyah mandiri,

DENGAN Meningkatkan keimanan dan ketakwaan anda komen pada Allah. Pada dasarnya Jin TIDAK Sanggup berdiam sesama sendiri Mayat orang yang beriman dan bertawakkal Sebagaimana disebutkan dalam surat An-Nahl ayat 100.

Untuk Rukyah Bhd Anda juga boleh memainkan ayat ayat yang digunakan untuk mengesan jin tersebut diatas Secara Berulang ulang. Fahami dan resapi MAKNA ayat tersebut.

Anda boleh mendengar Suara Rakaman ayat tersebut Sambil Melihat terjemahannya Seperti berikut dibawah ini kepada. Hayati Makna ayat tersebut Hingga anda merasakan Kenalan Dengan Allah Penguasa alam semesta.

Rasakan Getaran ilahi dari ayat yang anda dengar, Hingga iman dan Keyakinan Anda Bertambah mantap. Insya Allah jin yang bersarang ditubuh Anda Akan Keluar DENGAN sendirinya.

NB: SAYA Sendiri [Allan Ghani] Pernah merukiyah seseorang pesakit DENGAN bacaan ayat-ayat diatas dan si pesakit muntah-muntah sampai berpeluh peluh,

Tetapi lebih Setelah ITU Alhamdulillah dia merasa plong ,, dan alangkah baiknya Setelah mendengar Rakaman ayat Ruqiah diatas dilanjut mendengar Rakaman bacaan Ayat sofa yg Akan Allan Ghani perdengarkan..Sekian Terima kasih

MOHON SUBSCRIBE CHANNEL NASIHAT USTAZ, SEMOGA ADA AMALAN KITA UNTUK HARI INI, JOM BUAT SAHAM UNTUK AKHIRAT

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *