Amalkan Surah Az-zalzalah 3 Kali Untuk Pul̷angkan B̷alik S̷ih̷ir Kepada Tu̷annya

Amalkan Surah Az-zalzalah 3 Kali Untuk Pulangkan Balik Sihir Kepada Tuannya

Bagi mereka yang menghantarnya, mungkin akan menjadi satu kepuasan tanpa memikirkan mereka yang menanggung. Bahkan tidak memikirkan apa yang bakal ditanggung olehnya (Penghantar) di akhir hayat dan ketika saat dijemput pulang oleh Malaikat Izrail.

Namun selain kita berubat sana-sini, seeloknya kita banyakkan doa kepada Allah SWT dan mengamalkan membaca ruqyah. Jangan mengh4rapkan pengamal perubatan sahaja yang membacanya.

Terdapat berbagai cara yang dikongsikan oleh mereka yang prihatin, bagaimana cara untuk memutuskan ikatan sihir dan ada juga berkongsi bagaimana untuk mengembalikannya kepada pemilik asal. Ilmu ini juga telah diijazahkan kepada orang ramai.

Jika ada sesiapa mempunyai niat yang tidak baik kepada kita dan dia menghantar sihir kepada kita, insya Allah, sihir yang dibuatnya, dicarinya akan terkena pada d1rinya. Ibarat senjata yang dik1rimnya, akan meluukai d1rinya. Ibarat penyaakit yang dik1rimnya akan menyaakiti d1rinya. Ia juga seolah-olah orang yang menahan per4ngkap, akhirnya d1rinya send1ri yang memasuki per4ngkap tersebut.

RUQYAH PULANGKAN SIHIR KEPADA PENGHANTAR

Caranya adalah dengan membaca Ruqyah untuk d1ri kita dengan mengamalkan Surah Az-Zalzalah. Surah ini di dalam Al-Quran adalah surah yang ke 99.

CARA MERUQYAH

Pertama – baca surah Az-Zalzalah sehingga ayat 6 seperti berikut:

يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا

“Yauma Izinyyas Durunnaasu Asytaata (Ulang Asytaata sehingga cukup 33 kali)

Kedua – setelah selesai membaca Asytaata sebanyak 33 kali, bacalah doa di bawah.

Pastikan anda dalam keadaan berwuduk dan mengadap qiblat.

DOA PULANGKAN SIHIR

لِيُرَوْا أَعْمَالَهُمْ

Baca sehingga habis surah Az-Zalzalah. Ulang sebanyak 3 kali dan lakukan seperti di atas.

UNTUK MERAWAT SIHIR PADA D1ri DAN KELUARGA

Jika anda tidak mahu membaca ruqyah pulangkan sihir, anda boleh juga membaca untuk merawat d1ri send1ri atau keluarga. Caranya adalah dengan membaca Surah Al-Zalzalah sebanyak 77 kali selama 7 hari. Setiap kali membacanya, sediakan air di dalam bekas secukupnya. Kemudian disiram di sudut-sudut rumah.

Lakukan dengan penuh keyakinan kepada Allah SWT, insya Allah mudah-mudahan Allah perkenankan usaha anda.

Sumber; Majalahsinar.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *