[VIDEO] Hanya tinggal kenangan kereta arw4h suami, bila Hamzah dah besar ini la kereta ayah – Hidayah Ternampak Kereta Arw4h Abam Bocey

Isteri arw4h Abam, Nor Hidayah Mohd Ali bersama putera mereka yang diberi nama Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey sering menjadi perhatian peminat di media sosi4l apabila ramai dapat mengikuti perkembangan dua beranak ini.

Walau bagaimanapun, terbaru pula satu perkongsian video Hidayah ini membuatkan ramai mendoakan dia agar kuat apabila Hidayah berkongsikan ternampak sebuah kereta milik arw4h Abam Bocey.

Ujarnya diruangan kapsyen, “Hanya tinggal kenangan kereta arw4h suami, bila Hamzah dah besar ini la kereta ayah, ayah pernah cakap kereta ini untuk keselesaan anaknya. Doakan bisnes ibu berjaya.”

Manakala melihatkan rakaman video dimuat naik Hidayah ini yang memaparkan sebuah kereta berwarna hitam yang dikatakan Hidayah, milik arw4h suami yang kini hanya tinggal kenangan membuatkan rata-ratanya juga merasa sayµ dan mendoakan agar dia dimurahkan rezeki.

Hantaran video di akaun, Hidayah_hamzah tersebut bagaimanapun mendapat perhatian ramai selepas dia berkongsikan momen ternampak kereta arwah Abam dengan turut ditinggalkan ratusan reaksi warganet terhadapnya.

@hidayah_hamzah

Hanya tinggal Kenangan Kereta Arwah Suami..Bila hamzah dah besar Ini la Kereta Ayah, Ayah penah cakp Kereta ini untuk keselesaan anaknya.. Doakan Bisness Ibu berjaya ❤️🥰#hanyatinggalkenangan #keretapenuhkenangan #dieyabeauty

♬ Kenangan Terindah – SAMSONS

“Akak nanti nak beli kereta beli dekat saya, nanti saya tolong akak ya”

“Tak pa dik itu harta dunia, harta arwah itu adalah awak dan anak dia, akak sentiasa mendoakan kamu…”

“Dayah kuat, pasti berjaya saya sokong Dayah dari belakang dan sentiasa doakan Dayah dan anak”

Untuk rekod Abam Bocey telah meningg4l dunia di kediamannya di Gombak Pada 10 Februari 2020. Menurut isteri Allahyarham, Nor Hidayah, Abam mengalami dem4m panas dan s4kit kepala sejak dua hari sebelum kem4tiannya. Allahyarham dikebµmikan selepas waktu Asar pada hari yang sama di Tanah Perkµburan Islam Sungai Pusu, Gombak, Selangor.

Semoga arw4h Abam Bocey tenang di negeri abadi.

Sumber HCL.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, Like Dan Share Ya… Terima Kasih.

Pihak Nasihat Ustaz tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Dihárámkan ‘copy’ tanpa meletakkan kredit.