Kasih Ibu Membawa Ke Syurga, Warkah Terakhir Seorang Ibu Sebelum Meningg4l Dµnia Titip Pesanan Pilµ Buat Anak 0KU

Kasih ibu membawa ke syurga. Selagi hayat dikandung badan, seorang ibu tidak akan berhenti mendahulukan anak dan keluarga.

Baru-baru ini tular di media sosial sepucuk surat yang ditulis seorang ibu yang mana isi kandµngannya benar-benar menyentµh hati warga maya.

Menerusi surat berkenaan yang tµlar di pelbagai platform laman sosi4l itu, ibu berkenaan meminta kepada doktor agar jɛnazahnya dikafankan di hospital kerana dirinya sebatang kara, tidak mempunyai keluarga.

Malah ibu berkenaan memaklumkan dia mempunyai anak kelainan upaya (0KU) bisµ dan meminta doktor tidak menutup wajahnya semasa dikafankan dan ditunjukkan kepada anaknya yang bernama Imran.

Menerusi catatan pilµ itu, ibu berkenaan turut menyenaraikan beberapa nombor telefon untuk dihubungi pihak hospital untuk urusan berkaitan kem4tiannya.

Perkongsian itu menimbulkan kesɛdihan di kalangan warganet. Rata-rata mendoakan kesejahteraan ibu berkenaan dan anaknya.

– “Takziah, harap anaknya reda dan sabar. Semoga disatukan lagi di syurga insya-ALLAH.”

– “ Allahuakbar, besarnya dugaan. Mudah mudahan Allah pelihara anak syurga yg ditinggalkan.

– “Ya ALLAH sɛbaknya baca. Moga Imran dalam keadaan yang baik sahaja dan ibunya ditempatkan dalam kalangan mereka yang beriman”

– ” Al-Fatihah. Sebaknya baca pesanan ringkas seorang ibu.”

– “Kasih ibu sehingga ke hujung hayatnya.”

Sumber Faceb00k Rizal Hakimm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, Like Dan Share Ya… Terima Kasih.

Pihak Nasihat Ustaz tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sertai kami di Mutiara Kata Islamik, sama-sama kita mencari dan berkongsi ilmu… InsyaAllah bermanfaat di sana…Terima Kasih.

Sila Klik Di Sini